Site de licitatii gratuite si magazine online.

Ghidul complet pentru vânzarea pe sellonline.ro

Ghidul complet pentru vânzarea pe sellonline.ro


Deschide un cont și alătură-te comunității sellonline.ro


Pentru a începe procesul de vânzare pe sellonline.ro, primul pas esențial este să îți creezi un cont pe platformă. Nu doar că îți oferă acces la funcționalitățile de vânzare, dar devii și membru al comunității active sellonline.ro.


Cum să-ți creezi contul


1. Accesează pagina de înregistrare: Accesează pagina de înregistrare de pe sellonline.ro și urmează instrucțiunile simple pentru a-ți crea contul.

2. Utilizează adresa ta de Gmail: Pentru a simplifica procesul, poți folosi adresa ta de Gmail pentru a deschide contul.


Postează produsele tale cu ușurință


Odată ce contul tău este activ, ai libertatea de a-ți încărca produsele pe sellonline.ro prin intermediul butonului "Vinde". Acest buton este accesibil fie de pe pagina principală, fie din panoul de control al contului tău.


Cum să postezi anunțurile tale


1. Selectează produsele: Alege produsele pe care dorești să le vinzi și pregătește-le pentru încărcare.

2. Accesează butonul "Vinde": Dă clic pe butonul "Vinde" și urmează instrucțiunile pentru a posta anunțurile tale.

3. Postează gratuit sau optează pentru beneficiile suplimentare: Pe sellonline.ro, ai posibilitatea de a posta mai multe anunțuri gratuit. Cu toate acestea, pentru anumite beneficii suplimentare, există opțiuni plătite. Detaliile despre aceste opțiuni sunt specificate în formularul de postare.


Modalități de postare a anunțurilor


Pe sellonline.ro, poți să-ți postezi produsele fie sub formă de licitație, fie sub formă de produs. Alegerea depinde de preferințele tale și de tipul de produse pe care dorești să le vinzi.AutoPlus24VindeUrgent | V-kauf.at | IntelHome | AquaWelt | Welthaus | FerestreShop | Welt-Auto